Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010

Ξεκινάει το 8ο Συνέδριο της ΝΔ


Ο πρόεδρος της οργανωτικής του επιτροπής κος Δ. Αβραμόπουλος σε δηλώσεις που έκανε για το 8ο Συνέδριο της ΝΔ που ξεκινάει την Παρασκευή 25 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 27 Ιουνίου είπε μεταξύ των άλλων «Η επόμενη μέρα θα βρει την ΝΔ με ξεκάθαρη ιδεολογία, τον κοινωνικό φιλελευθερισμό, μακριά από παθογένειες και στρεβλώσεις του παρελθόντος, που απομάκρυναν ακόμη και παραδοσιακούς ψηφοφόρους. Με πυλώνα τον κοινωνικό φιλελευθερισμό, κάνουμε την αμφίπλευρη διεύρυνση, οικοδομούμε την μεγάλη κεντροδεξιά που εκτείνεται από τις παρυφές της δημοκρατική αριστεράς μέχρι τις παρυφές της δημοκρατικής δεξιάς»
Ενώ σαν στόχος του 8ου συνεδρίου είναι να καταστήσουμε πάλι την ΝΔ ελκυστική και αξιόπιστη πρόταση.
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ:
1. Το 8ο Τακτικού Συνεδρίου της ΝΔ θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Ταε Κβον Ντο στο Φάληρο (Αττικής).
2. Δεν θα συμμετέχουν οι κοι Βουλγαράκης και Ρουσόπουλος οι οποίοι αποκλείστηκαν από τη λίστα των συνέδρων.
ΑΠΟΨΗ: ΤΗ ΕΙΧΑ ΑΝΤΩΝΗ ΜΟΥ, ΤΗ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ
1.
Τελικά αυτοί οι πολιτικοί άλλα σκέφτονται άλλα λένε και άλλα εννοούν.
2. κύριε Αβραμόπουλε η ΝΔ έχει ιδρυθεί από της 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1974 (μήπως δεν το γνωρίζατε) τουτέστιν (2010-1974= 36 χρόνια) ΤΩΡΑ θα βρείτε ξεκάθαρη ιδεολογία ή το κοινωνικός σας έργο? Και τόσα χρόνια τι κάνατε?
3. κύριε πρόεδρε της ΝΔ προτού σπείρεις (λένε στο χωριό μου) εξολοθρεύεις τα ζιζάνια μετά το οργώνεις έτσι ώστε να σου βγει καλή η σπορά. Και αν το κατάλαβες το κατάλαβες.!
4. Ο Ελληνικός λαός θέλει έργα και όχι πάλι ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: