Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Σε αργία ο δήμαρχος της Ζαχάρως


Ο δήμαρχος της Ζαχάρως κος Π. Χρονόπουλος μετά τη χθεσινή σχετική γνωμοδότηση της ολομέλειας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους τέθηκε σε αργία λόγο ότι έβλαψε το Ελληνικό Δημόσιο.
Ο κ. Χρονόπουλος έχει καταδικαστεί τρεις φορές για παράβαση καθήκοντος, ενώ σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απιστία σε βάρος του Δημοσίου. Επίσης πρόσφατα κλήθηκε να απολογηθεί ως κατηγορούμενος και για την υπόθεση των φονικών πυρκαγιών της Ηλείας, ενώ σε βάρος του εκκρεμούν δεκάδες δίκες.
Ο δήμαρχος της Ζαχάρως κατηγορείται επίσης για την προσπάθεια χρησιμοποίησης της χρηματικής βοήθειας της αυστραλιανής κυβέρνησης προς τους πυρόπληκτους με σκοπό να χτίσει δημαρχείο, εξαπατώντας τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, διαχειριστή της βοήθειας.
Ο κος Χρονόπουλος σε δηλώσεις που έκανε σε τοπική εφημερίδα είπε μεταξύ των άλλων «ότι όλα είναι συκοφαντίες» «Ουδείς άλλος, μόνο ο λαός μπορεί να με διώξει»
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ: Αθωωθήκαν όλοι εκτός τον στρατηγό Άνεμο
ΑΠΟΨΗ: ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΚΩΣΑΝΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: