Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Αυξήθηκαν οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα


Σύμφωνα με την ΜΚΟ Κλίμακα το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα.
Σαν αίτιο για την αύξηση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα θεωρούν την οικονομική κρίση και σαν αυτουργούς τους δημοσιογράφους που επιχειρούν την ανάδειξης του θέματος με δραματικό τρόπο προκαλώντας έτσι κρίση στην ψυχική υγεία των πολιτών.
Σήμερα στην πλατεία των Χανίων ένας 37 χρόνος συμπολίτης μας προσπάθησε να δώσει τέλος στην ζωή του με αυτοπυρπόληση.
Η ζωή αυτού του συνανθρώπου μας βρίσκεται σε κρίσιμή κατάσταση ενώ οι λόγοι που τον έφεραν σε αυτό το αδιέξοδο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί.
Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν την βοήθειά μας στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας ας τους ακούσουμε. Μερικές φορές αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να ακούσουν το πιο απλό πράγμα «ότι όλα θα πάνε καλά» θέλουν να ξέρουν ότι κάποιος είναι δίπλα τους. Κέρασε τον ένα καφέ, κοίτα τον στα μάτια, άκουσε τον χωρίς να τον διακόψεις, προσπάθησε να τον ενθαρρύνεις, προσπάθησε μέσω τον γνωστόν σου να του βρεις δουλειά κάνε τον να καταλάβει ότι νοιάζεσαι για αυτό.

ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ 1018

Το πλήρες κείμενο μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: