Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

3η Γυμνή ποδηλατοδρομία στην Θεσσαλονίκη


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη η 3η γυμνή ποδηλατοδρομία με την συμμετοχή 500 ανθρώπων.
Οι ποδηλάτες έχοντας ζωγραφιές στα σώματά τους πραγματοποίησαν την Παρασκευή 4 Μαΐου τον γύρο της Θεσσαλονίκης ξεκινώντας από το Περίπτερο 17 της Διεθνούς έκθεσης και συνέχισε από τις οδούς Τσιμισκή, Δραγούμη, Νίκης και Αγγελάκη και κατέληξε στο ίδιο σημείο.
Οι διοργανωτές τόνισαν ότι «Ηρθε η ώρα να βάλουμε STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στα αυτοκίνητα. Να βάλουμε STOP στη ρύπανση που δημιουργούν».
Στην εν λόγο κίνηση των γυμνών ποδηλατών τους υποστήριξαν δίαφορες οικολογικές και περιβαλλοντικές κινήσεις της πόλης όπως η «Η Πόλη Αλλιώς», τα «Παιδιά εν δράσει», «Στριτ Πάνθερς» «Σφήνα», και άλλες.

Το site των Γυμνών Ποδηλατών
Σχετικό Video (από την 1η Γυμνή ποδηλατοδρομία)



Δεν υπάρχουν σχόλια: