Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Σέρρες - Τρεις ασθενείς έχασαν το φως τους


Την όρασή τους έχασαν τρεις ασθενείς ιδιωτικής κλινικής "Ιασώ" του νομού Σερρών ενώ διακομίσθηκαν στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης καθώς και οι υπόλοιποι 10 ασθενείς που έχουν προσβληθεί από την μικροβιακής μόλυνσης.
Η συγκεκριμένη κλινική ανανέωσε την άδεια λειτουργίας της από τη Νομαρχία στις 20 Ιουνίου.
Τα χειρουργεία της κλινικής καθώς και των νοσοκομείων Παπαγεωργίου και Ιπποκράτειου όπου είχαν διακομιστεί αρχικά οι ασθενείς παραμένουν κλειστές για απολύμανση.
Ο Γενικό Επιθεωρητή του ΣΕΥΥΠ κος Μ. Σαμπατακάκη βρίσκεται στην κλινική για να προχωρήσει σε περαιτέρω έρευνα της υπόθεσης και να ερευνήσει την πηγή της ενδονοσοκομειακής μόλυνσης.
ΑΠΟΨΗ: ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ
1. Για να δούμε ποιος θα φάει την καμπάνα οι ελεγκτές της Νομαρχίας ή η κλινική ΟΕΟ?
2. Μάλλον το ΔΝΤ φταίει

Δεν υπάρχουν σχόλια: