Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2010

Θεωρίες συνομωσίας από τον radiq+

Το άρθρο αυτό το έχει γράψει ο radiq+ μου άρεσε και στο δείχνω.

Πολύ φοβάμαι ότι μας έχουν τρελάνει όλους μας.

Το κείμενο μπορείτε να δείτε και εδώ και καλώ είναι να ενισχύσουμε αυτό το blog γιατί ο δημιουργός του σκέφτεται απλά και έξυπνα.

Θεωρίες συνομωσίας

Σήμερα διάβασα ένα άρθρο στο τροκτικό ένα άρθρο για τα κέρδη τον τραπεζών αλλά βαρέθηκα να γράφω συνέχεια για την οικονομία, την πολιτική και τις λοιπές παπάρες και επειδή δεν μου έρχεται κάτι άλλο σε αυτό το άδειο δοχείο που έχω για κεφάλι θα γράψω μερικές από τις πιο διαδεδομένες θεωρίες συνομωσίας:

1. Ένα UFO έπεσε το 1947 στο Ρόζγουελ των H.Π.A. και από τότε οι Αμερικανοί το κρύβουν. Αλλά κάποια λαγωνικά βρήσκουν βίντεο (πχ το βίντεο με την νεκροτομή του ET, δεν ξέρω άμα ήταν ο ίδιος πάντως έμοιαζε)
2. Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ πέθανε το 1966 και οι Μπιτλς τον αντικατέστησαν με έναν σωσία. Υποτίθεται ότι υπάρχουν δεκάδες κρυφές αναφορές στα εξώφυλλα και στα τραγούδια των Beatles.
3. Σε λίγο καιρό θα υπάρξει μια νέα παγκόσμια διακυβέρνηση. Οργανώσεις όπως η λέσχη Μπίλντερμπεργκ, οι Ιλουμινάτι και άλλες προωθούν στην εξουσία, την οικονομία και στον πολιτισμό τους ανθρώπους-μαριονέτες που έχουν δημιουργήσει, ώστε να στήσουν ένα αστυνομικό κράτος.
4. Η κλασική για το ότι ο άνθρωπος δεν πάτησε ποτέ στο φεγγάρι. Το σενάριό της φέρεται να έγραψε ο συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας Αρθουρ Κλαρκ και τη σκηνοθεσία να ανέλαβε η CIA.
5. Το "Hotel California" ανάποδα είναι το ευαγγέλιο του Έξαποδω (όπως και το "Stairway to heaven" αλλά και το "κι ύστερα κι ύστερα" της Μαρινέλας)
6. Χριστός + Μαρία Μαγδαληνή= L.F.E. (αύτο είναι αλήθεια το είδα και σε ταινία)
7. Τα KFC ανήκουν στην Ku Klux Klan και τα κοτόπουλα είναι ποτισμένα με φάρμακα που προκαλούν ανικανότητα, αλλά αποκλειστικά στους μαύρους άνδρες. Επίσης οι Εβραίοι πουλάνε στα αραβικά σχολεία τσιχλόφουσκες με αφροδισιακά, που κάνουν τις μαθήτριες εξώλης και προώλης (προς τα πού είναι η Αραβία;).
8. Τέλος. KING IS ALIVE (όχι ο κοκός, ο Elvis)

Y.Γ. Το Hotel California είναι το αγαπημένο μου τραγούδι. Όχι για να ξέρετε με ποιον έχετε να κάνετε ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ (σατανικό γέλιο). Είμαι πράκτορας (μηνακούτε κ. Άνθιμε).
Υ.Γ. Περιμένω τις δικές σας θεωρίες.
Υ.Γ. Το άρθρο από το τροκτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: