Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010

Θεσσαλονίκη Β.Παπαγεωργόπουλος εκτός - Ν. Ευθυμιάδη εντός


Στη συνεδρίαση της δημοτικής του ομάδας ο κος Β. Παπαγεωργόπουλος δεν θα θέσει υποψηφιότητα για το δήμο της Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου αφού φυσικά πρώτα ο πρόεδρος της ΝΔ τον άφησε επί ξύλου κρεμάμενου στην μεταξύ τους συνάντηση.

Ενώ την ίδια στιγμή ο κος Ν. Ευθυμιάδης (γνωστός επιχειρηματίας) ανακοίνωνε την πρόθεσή του για τη δημαρχία κατεβαίνοντας σαν επικεφαλής «ανεξάρτητου, διαπαραταξιακού, ενωτικού» συνδυασμού.
Παρόν στην όλη εξαγγελία ήταν και είδη υποψήφιος κος Γ. Μπουτάρης.
Μαζί με το κ. Ευθυμιάδη κατεβαίνουν (υποστηρίζουν) ο κος Ν. Μουσιόπουλος, η κα Ρ. Σακελλαρίδου και ο κος Γ. Πανέλης, ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ κος Β. Θωμαΐδη και ένας πρώην ανώτερος υπάλληλςο της Ε.Ε.Σ. ο κος Μπενσιόν.
ο κ. Ευθυμιάδης τόνισε για την υποψηφιότητα στον Δήμο της Θεσσαλονίκης ότι «Η υποψηφιότητά μου θέλω να σηματοδοτήσει τη ρήξη με το παρελθόν και την εδραίωση μιας νέας βάσης για την ανασύνταξη της Θεσσαλονίκης. Θέλω ένα δημαρχείο-στρατηγείο της πόλης, που θα συνεργάζεται και θα στηρίζει τους τοπικούς φορείς. Επιδίωξή μου είναι να αλλάξει η νοοτροπία και ο δήμος να καταστεί αποτελεσματικός. Θέλω η υποψηφιότητά μου να σημάνει την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: