Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Έκαψαν παιδική κατασκήνωση στη Λωρίδα της Γάζας


Ένοπλοι μασκοφόροι εισέβαλαν νωρίς σήμερα σε παιδική κατασκήνωση παλαιστινίων προσφύγων στη Λωρίδα της Γάζας και έβαλαν φωτιά, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων των Ηνωμένων Εθνών.
Ο Αντνάν Αμπού Χάσνα, εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Αρωγής και Έργων του ΟΗΕ (UNRWA) στη Λωρίδα της Γάζας, δήλωσε ότι τα ξημερώματα ένοπλοι μασκοφόροι έβαλαν φωτιά στην άδεια κατασκήνωση αφού προηγουμένως έδεσαν το φύλακα.
Πρόκειται για τη δεύτερη επίθεση αυτόν τον μήνα σε κατασκήνωση της UNRWA.
Η UNRWA εγκαινίασε τις κατασκηνώσεις της αυτόν τον μήνα παρά τις έντονες επικρίσεις από ισλαμικές οργανώσεις ότι οι κατασκηνώσεις "παρασύρουν στην ακολασία".
Ανάμεσα στην UNRWA και τη Χαμάς, η οποία ελέγχει τη Λωρίδα της Γάζας, υπάρχει ανταγωνισμός για το ποια θα προσελκύσει τα περισσότερα παιδιά στις κατασκηνώσεις της.
ΑΠΟΨΗ: ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ
Ποιος Θεός τους έχει δώσει αυτό το δικαίωμα?
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: