Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2010

8ο Συνέδριο Ν.Δ. – Ευτυχώς τελείωσε


Τελικά ότι και να κάνεις σε αυτή την χώρα ΕΜΕΙΣ σας έλληνες (εξεπίτηδες το (ε) το έβαλα μικρό) ΔΕΝ πρόκειται ΠΟΤΕ να αλλάξουμε.

Μέσα από την τηλεόραση είδα πολλούς ανθρώπους είτε ήταν νέοι, είτε μεγαλύτεροι, είτε και αυτούς που μας καταδικάσανε εδώ που βρισκόμαστε και νευρίασα αλλά περισσότερο λυπήθηκα.

Το να σου αρέσει ένα κόμμα το δέχομαι, το πηγαίνεις να το χειροκροτείς και να γίνεσαι η μαριονέτα τους (κάτσε πίσω από τον πρόεδρο να φαίνεται κόσμος ή καθίστε περισσότεροι στο μέσο για να φαινόμαστε πιο πολύ) ΔΕΝ μπορώ να το δεχτώ.

Το να ΜΗΝ πηγαίνετε σε τέτοιες συγκεντρώσεις είτε του ΠΑΣΟΚ είτε της ΝΔ θα δώσετε στο κόμμα σας ένα μήνυμα, ένα μήνυμα ότι δεν είστε ΟΧΛΟΣ και ΔΕΝ δέχεστε τίποτε λιγότερο παρά μόνο την κάθαρση του.

Στο δια ταύτα ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ενώ είπε (ξανά πάλι) «τέλος στην περίοδο της εσωστρέφειας, …… και ότι ήρθε η ώρα να βγει το κόμμα από το καβούκι του».
Ενώ για να διασκέδαση τα πλήθη έταξε την απαλλαγή το ταχύτερο δυνατό από το μνημόνιο (όπου και αυτοί, εκεί, μας οδήγησαν)

Δεν υπάρχουν σχόλια: