Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Τρίβουν τα χέρια τους οι βιομήχανοι


Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης αυτής εδώ της χώρας εφάρμοσε τον νόμο του όχλου δηλαδή δίνεις πολλές σφαλιάρες σε κάποιον έτσι ώστε να μην μπορεί να αντιδράσει και όταν του χώνει και μια μπουνιά στο στομάχι λέει «πάλι καλά δεν έφαγα και πολλές».
Έτσι τι έκανε τόσες μέρες έλεγε έλεγε ότι θα σας πιο το αίμα θα σας εξωντόσω και ξαφνικά ΓΙΑ να μην αντιδράσουν οι βουλευτές του κομματός του (χαχαχα) κρητήριο και αυτό αποφάσισε τα εξής:
1. Ο χρόνος προειδοποίησης για την απόλυση εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα ώστε ο εργοδότης να καταβάλει στον απολυόμενο το 50% της αποζημίωσης αυξάνεται σε έξι μήνες αντί για τέσσερις που έλεγε ως τώρα και φυσικά για όσους εργάζονται πάνω από 20 χρόνια.
2. Στα 55 αντί των 57 για τη διασφάλιση της εργασίας ενώ τόνισε για όσους απολύονται οι εργοδότες αλλά και το κράτος μέσω του ΟΑΕΔ θα τους καταβάλλουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές μέχρι να συμπληρώσουν τα 65 έτη για να βγουν στη σύνταξη. Σε αυτή τη ρύθμιση διαβεβαίωσε ακούσατε διαβεβαίωσε ότι οι εργοδότες δεν θα μπορούν να προσλαμβάνουν νέους σε ηλικία υπαλλήλους στη θέση των γηραιότερων απολυόμενων
3. Δεσμεύτηκε ακούσατε δεσμεύτηκε ότι οι νεοεισερχόμενοι κάτω των 25 ετών στην εργασία δεν θα λαμβάνουν μόνο τα 590 ευρώ αλλά επιπλέον 15-20% του μισθού τους μέσω του ΟΑΕΔ που παραπίπτοντας «ο ΟΑΕΔ δύναται να καταβάλλει μέρος του μισθού των νέων έως 25 ετών» το ακούσατε δύναται και αν δεν δύναται την ήπιατε.

Και φυσικά για να μην ξεχνάτε σας παραπέμπω σε ένα παλιό μου άρθρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: