Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Η Βόρειος Κορέα η νέα Παγκόσμια πρωταθλήτρια! (video)


Η Βόρειος Κορέα αποτελεί αναμφίβολα την ατραξιόν του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μπορεί η εμφάνισή της απέναντι στη Βραζιλία να αποτέλεσε μία ευχάριστη έκπληξη, αλλά όλο το… «ζουμί» είναι όσα συμβαίνουν εκτός γηπέδου.

Συγκεκριμένα, ενώ όλος ο πλανήτης γνωρίζει πως η Selecao επικράτησε με 2-1, σε μια γωνιά της Ασίας, το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-0, υπέρ των Κορεατών φυσικά. Πως το κατέφεραν αυτό; Με το παρακάτω video, το οποίο, πληροφορεί περαιτέρω το λαό της Βόρειας Κορέας, ανακηρύσσοντας τους… γενναίους του Kim Jong-Hun Παγκόσμιους Πρωταθλητές!

Το βίντεο-παρωδία ουσιαστικά στηλιτεύει με αυτό τον τρόπο τη λογοκρισία που υπάρχει στα κρατικώς ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης της χώρας, η οποία στον αθλητισμό της χώρας εφαρμόζεται με την επιλεγμένη προβολή στιγμιοτύπων στα οποία ο αθλητής ή το συγκρότημα της Βορείου Κορέας εμφανίζεται ανώτερος από τον αντίπαλο.

Δείτε το απολαυστικό κατά τα άλλα video:





Πηγή: Έξυπνο blog

Δεν υπάρχουν σχόλια: