Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

Απολύσεις-εξπρές 15.000 υπαλλήλων από το Δημόσιο


Μαζικά λουκέτα σε δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμούς χωρίς ουσιαστικό αντικείμενο και απολύσεις των υπαλλήλων τους ζητούν εδώ και τώρα οι επικεφαλής της Τρόικα.
Οι προθέσεις των Τροϊκανών φάνηκαν και από την τελευταία συνάντηση με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρη Ρέππα όπου φέρεται να ζήτησαν απολύσεις 15.000 υπαλλήλων από το Δημόσιο μέχρι το Πάσχα με άμεση κατάργηση οργανισμών του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Όπως φάνηκε, οι επικεφαλής της Τρόικα δεν δέχονται το επιχείρημα του Δημήτρη Ρέππα ότι η εργασιακή εφεδρεία έδωσε ότι μπορούσε να δώσει, και του «υπενθύμισαν» ότι η ελληνική κυβέρνηση είχε δεσμευτεί για 30.000 αποχωρήσεις μέχρι το τέλος του 2011, πράγμα που όμως δεν έγινε ποτέ αφού η εφεδρεία κατέληξε ουσιαστικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία των απολύσεων θα ξεκινήσει άμεσα με αξιολόγηση δομών και προσωπικού. Από την αξιολόγηση θα φανεί ποιοι θα απολυθούν τελικά. Ωστόσο, τα κριτήρια της αξιολόγησης έχουν ήδη φωτογραφίσει τους υπό απόλυση δημοσίους υπαλλήλους, που δεν είναι άλλοι από εκείνους που είχαν την ατυχία να μην έχουν κάποιο πανεπιστημιακό τίτλο...

By: John

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: