Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ευ. Βενιζέλος: Κάποιες χώρες δεν μας θέλουν στην ευρωζώνη


Πρόεδρος: Με όλες τις προετοιμασίες και τους αγώνες είστε ακόμα καλά. Αντέχετε;

Ευ. Βενιζέλος: Αντέχω. Κύριε Πρόεδρε, η χώρα βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, προσπαθούμε να οριστικοποιήσουμε τη συμφωνία για το νέο πρόγραμμα. Αυτό έχει καταστεί πάρα πολύ δύσκολο διότι είναι πάρα πολλοί αυτοί που παίζουν με την φωτιά. Παίζουν με την φωτιά και διεθνώς και στο εσωτερικό. Άλλοι παίζουν με πυρσούς και άλλοι παίζουν με σπίρτα. Αλλά ο κίνδυνος είναι εξίσου μεγάλος.

ΑΠΟΡΙΑ: Η ΜΠΑΛΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ?

Ευ. Βενιζέλος: Δυστυχώς, τα διλήμματα είναι τραγικά. Το δίλημμα είναι θυσίες και περικοπές ή οικονομική καταστροφή, που θα συμπαρασύρει και την κοινωνία και ενδεχομένως και τους θεσμούς μας, το επίπεδο της Δημοκρατίας μας.

ΑΠΟΡΙΑ: ΠΟΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΤΙΑ? ΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ?

Ευ. Βενιζέλος: Και γι' αυτό πρέπει να λέμε όλη την αλήθεια. Πρέπει να πούμε στον ελληνικό λαό ποιοί είναι οι λόγοι που μας οδήγησαν εδώ και ποιοί είναι οι κίνδυνοι που μας περιβάλλουν.

ΑΠΟΡΙΑ: ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ?

Ευ. Βενιζέλος: Στην Ευρωζώνη είναι αρκετοί αυτοί που δεν μας θέλουν πια και πρέπει να τους πείσουμε ότι εμείς μπορούμε να μείνουμε μέσα στην Ευρωζώνη, να ανακτήσουμε το έδαφος που έχουμε χάσει, να είμαστε ισότιμοι, αυτοδύναμοι και ανταγωνιστικοί, με προσπάθεια, βεβαίως, που πρέπει να την κάνουμε προς όφελος των παιδιών μας και των εγγονών μας.

ΑΠΟΡΙΑ: ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ?


Ευ. Βενιζέλος: Ενώ χαρακτήρισε ιδιόρρυθμη την κατάσταση, γιατί τίθενται νέοι όροι και προϋποθέσεις, καθώς δυνάμεις στην Ευρώπη παίζουν με τη φωτιά, εκτιμώντας ότι δεν θα εφαρμοστούν οι αποφάσεις της 27ης Οκτωβρίου του 2010. Πρέπει λοιπόν, συνέχισε, να τους γίνει κατανοητό ότι η Ελλάδα θα τις εφαρμόσει αλλά και να μην γίνει πραγματικότητα το σενάριο που θέλει τη χώρα έξω από την Ευρώπη.

ΑΠΟΡΙΑ: ΑΠΟ ΠΟΤΕ? 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2010 εεεεεεε ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΜΗΠΩΣ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΛΙΓΑΚΙ?

By: GoGo

Δεν υπάρχουν σχόλια: