Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ε. Βενιζέλος: Πάνω από όλα το ΠΑΣΟΚ και η χώρα


ΧΩΡΑ: «Αναγκαζόμαστε να λάβουμε πολύ δύσκολες αποφάσεις,.........»

ΠΑΣΟΚ: «...... που μας φέρνουν σε μετωπική σύγκρουση με μεγάλα τμήματα της παραδοσιακής κοινωνικής βάσης του ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται για έναν συναισθηματικό, ηθικό, πολιτικό και εκλογικό ακρωτηριασμό, που το ΠΑΣΟΚ υφίσταται στο όνομα της σωτηρίας της χώρας ........»

ΧΩΡΑ: «......... Αυτό που σε τελική ανάλυση κρίνεται είναι η υπερηφάνεια του έθνους και του λαού»

ΠΑΣΟΚ: «υπάρχει σχέδιο για να επανασυστήσουμε την παράταξη. Το στοίχημα της χώρας θα το κερδίσει όποιος μιλάει με ειλικρίνεια και λέει την αλήθεια. Από αυτό θα κριθεί η παράταξη......»

ΧΩΡΑ: « .......Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι μια προοδευτική πλειοψηφία μεταρρυθμίσεων και υπευθυνότητας. Με ρεαλιστικές εκτιμήσεις και υπολογισμούς. Οχι προοδευτική κατά δήλωση, αλλά προοδευτική κατ' αποτέλεσμα»

ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ
«Πρέπει.........»
«........να βλέπουμε μόνο τους Έλληνες κατάματα, το εθνικό συμφέρον, την προοπτική των παιδιών μας.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

ΜΠΟΥΡΔΕΣ

By: GoGo

Δεν υπάρχουν σχόλια: