Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Οι Anonymous "χτύπησαν" και στην Ελλάδα


Η διαβόητη ομάδα hackers με την επωνυμία Anonymous εξαπέλυσε επίθεση την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου με στόχο την ιστοσελίδα του ελληνικού υπουργείου Δικαιοσύνης. Το κίνητρο της επίθεσης ήταν η συνθήκη ACTA και οι ρυθμίσεις για την πειρατεία.

Πέρα από αυτό, όμως, οι Anonymous κάνουν αναφορές στη γενικότερη πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας, εξαπολύοντας μύδρους κατά της πολιτικής τάξης. Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα που εστάλη λίγο μετά την επίθεση, οι Anonymous λένε μεταξύ άλλων: "Είμαστε οι Ανώνυμοι. Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε. Έπρεπε να μας περιμένετε. Οι λαοί δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους λαούς."



By: John

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: