Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

ΕΣΕΕ: «Οι κόκκινες γραμμές κατέληξαν κόκκινες κορδέλες»


«Οι κόκκινες γραμμές κατέληξαν κόκκινες κορδέλες», δήλωσε σήμερα Δευτέρα ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) κ. Β. Κορκίδης αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις των πολιτικών αρχηγών με την κυβέρνηση.

Ο επικεφαλής της ΕΣΕΕ δήλωσε πως με μεγάλη αγωνία ο εμπορικός κόσμος παρακολουθεί τις διαβουλεύσεις των πολιτικών αρχηγών με την κυβέρνηση, συναισθανόμενος τη κρισιμότητα των στιγμών για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.
Ο ίδιος τόνισε πως η ΕΣΕΕ παραμένει σταθερή στις θέσεις για διατήρηση του κατώτατου μισθού, όπως έχει συμφωνηθεί στην ΕΓΣΣΕ, στην διατήρηση του θεσμού των κλαδικών συμβάσεων, τον 13ο και 14ο μισθό και στην αξιοπρεπή διαβίωση των παλιότερων γενεών.
«Ως κοινωνικοί εταίροι νοιώθουμε ηττημένοι, αφού οι κόκκινες γραμμές κατέληξαν κόκκινες κορδέλες. Η μείωση του κατώτατου μισθού ισοδυναμεί με κούρεμα 13ου και 14ου μισθού, ενώ κρύβει παγίδες για το σύνολο των αμοιβών του ιδιωτικού τομέα. Ως εκπρόσωποι του εμπορίου δηλώνουμε ότι θα αγωνιστούμε για τη διαφύλαξη των επιχειρήσεών μας και για το επίπεδο διαβίωσης του ελληνικού λαού», δήλωσε ο κ. Κορκίδης.

By: John


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: