Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ευθύνες στις πρυτανικές αρχές καταλογίζει η Υπ. Παιδείας για την κατάληψη της Νομικής


Για κολοσσιαίες ευθύνες σχετικά με την κατάληψη της Νομικής Σχολής έκανε λόγο η υπουργός Παιδείας, Αννα Διαμαντοπούλου.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, η υπουργός Παιδείας κατηγόρησε τον πρύτανη Αθηνών Θεοδόση Πελεγρίνη ότι έκανε συμφωνία και έδωσε τη Νομική από την περασμένη Πέμπτη μέχρι τη Δευτέρα.
Χθες η κ. Διαμαντοπούλου, ζήτησε από τις πρυτανικές αρχές έγγραφη ενημέρωση σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες προέβησαν προκειμένου είτε να αποτραπεί η κατάληψη της Νομικής είτε να λήξει .
Ερωτηθείσα σχετικά με την κατάληψη της Νομικής Σχολικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από φοιτητές σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εφαρμογή του νόμου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και τη διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης, η κ. Διαμαντοπούλου διεμήνυσε ότι ο νόμος για τα ΑΕΙ θα εφαρμοστεί.
«Δεν θα υπάρξει υπουργός οποιασδήποτε κυβέρνησης ο οποίος να κάνει πίσω σε ένα νόμο τον οποίο τον ψήφισαν τα 4/5 της Βουλής», σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι εφόσον δεν προχωρά η διοίκηση στα Πανεπιστήμια δεν θα μπορεί να υπάρξει χρηματοδότηση.

By: John

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: