Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Β. Πούτιν: «Στέρησαν από την Ελλάδα τη δυνατότητα ανάπτυξης»


Αυστηρή κριτική στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ για την πολιτική που επέβαλαν στην Ελλάδα, άσκησε ο ρώσος Πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν υποστηρίζοντας ότι της στερήθηκε τεχνητά η δυνατότητα να εξυγιάνει την οικονομία της.
Μιλώντας στο διεθνές οικονομικό φόρουμ «Ρωσία 2012», ο ρώσος Πρωθυπουργός είπε ότι επειδή σήμερα η Ελλάδα δεν μπορεί να κατακτήσει άλλες χώρες όπως έκανε ο Μέγας Αλέξανδρος, ούτε έχει τη δυνατότητα να υποτιμήσει το εθνικό της νόμισμα επειδή δεν έχει τέτοιο, της επιβλήθηκε σκληρή λιτότητα.
«Στην Ελλάδα στέρησαν τη δυνατότητα εσωτερικής ανάπτυξης, σε κάθε περίπτωση τη μείωσαν, και παρ' όλα αυτά δεν προσέφεραν καμία αποτελεσματική βοήθεια από το εξωτερικό».
«Το θέμα δεν είναι ότι οι Έλληνες δεν θέλουν ή δεν ξέρουν να δουλεύουν», αλλά στην Ελλάδα δεν υπάρχει υψηλή τεχνολογία και αποτελεσματική αξιοποίηση του εργατικού δυναμικού που έχει υψηλή ειδίκευση, είπε επίσης ο ρώσος Πρωθυπουργός.

By: John

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: