Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

Eνα ολόκληρο χωριό κέρδισε το ισπανικό Λόττο, εκτός από τον Έλληνα... Μητσοτάκη


Τυχερός - για τους άλλους - έγινε o Κωστής Μητσοτάκης, o Έλληνας που διαμένει στο χωριό Σοντέτο της Ισπανίας. Οι κάτοικοι του χωριού αγόρασαν πριν από λίγο καιρό ένα λαχείο, το οποίο κέρδισε 722 εκατομμύρια ευρώ. Ολοι έγιναν πλούσιοι εκτός από εκείνον, επειδή δεν είχε αγοράσει λαχνό.
Ο κύριος της φωτογραφίας είναι γουρλής, αλλά - δυστυχώς γι’ αυτόν - φέρνει τύχη… στους άλλους. Λέγεται Κωστής Μητσοτάκης, είναι κινηματογραφιστής και το ειδύλλιό του με μία Ισπανίδα τον οδήγησε προ ετών στο Σοντέτο: ένα μικρό χωριό σχετικά κοντά στη Βαρκελώνη.
Το ειδύλλιο δεν «περπάτησε», αλλά ο κ. Μητσοτάκης έμεινε στο χωριό. Το Σοντέτο έγινε γνωστό σε όλον τον κόσμο λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, διότι όλοι οι κάτοικοι, πλην ενός, είχαν αγοράσει μέσω ενός οικοδομικού συνεταιρισμού λαχνούς στο ισπανικό Λόττο, το Ελ Γκόρντο, κερδίζοντας περίπου 722 εκατομμύρια ευρώ.
Πρόκειται για ποσό ρεκόρ στην ιστορία του τυχερού παιχνιδιού, που έκανε όλους τους κατοίκους πλούσιους αφού το μικρότερο μερίδιο ήταν 130.000 ευρώ.
Ο μόνος, όμως, από τους 250 κατοίκους του χωριού που ΔΕΝ είχε αγοράσει λαχνό ήταν ο Κωστής Μητσοτάκης (ο οποίος, παρεμπιπτόντως, δεν έχει καμία σχέση με τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ), διότι οι κάτοικοι που πουλούσαν τους λαχνούς είχαν προσπεράσει το σπίτι του, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Νιου Γιορκ Τάιμς» που αποκάλυψε και το θέμα.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΣΥΜΠΤΩΣΗ !!!!!!!!!!

By: John


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: