Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

VODAFONE: Στης τράπεζες του Λονδίνο οι εισπράξεις από τους Έλληνες


Εκτός Ελλάδας, σε τράπεζες της Βρετανίας σε καθημερινή βάση, βγάζει τα έσοδα από τις εγχώριες δραστηριότητές της η Vodafone, σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον της χώρας μας.
Η μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο, μάλιστα, εμφανίζεται να εξετάζει και το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της Ελλάδας.
Αυτό αναφέρει σε τηλεγράφημά του το διεθνές πρακτορείο Bloomberg. Σύμφωνα με το πρακτορείο, ο γενικός οικονομικός διευθυντής του ομίλου Vodafone, Αντι Χάλφορντ, δήλωσε χθες, στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης που ακολούθησε την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του γ' τριμήνου (Οκτώβριος-Δεκέμβριος 2011), ότι «κάθε απόγευμα» μεταφέρονται τα χρήματα από την Ελλάδα στη Βρετανία, καθώς, όπως αναφέρει, «η εταιρεία φοβάται τις επιπτώσεις της κρίσης χρέους».
Επισήμανε μάλιστα ότι η εταιρεία φροντίζει να είναι έτοιμη «σε περίπτωση που υπάρξει ανάγκη» να τιμολογήσει σε άλλο νόμισμα. Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ελληνικής χρεοκοπίας, ο κ. Χάλφορντ δήλωσε πως «προφανώς είναι κάτι που παρακολουθούμε στενά».
Να σημειωθεί ότι τη Vodafone Ελλάδας εμπιστεύονται σήμερα πάνω από 4 εκατομμύρια Ελληνες συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας, ενώ τα έσοδα από υπηρεσίες στη χώρα μας ξεπέρασαν την περίοδο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου τα 211 εκατομμύρια ευρώ.
Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των δηλώσεων, πηγές της Vodafone Ελλάδας σημείωναν ότι η μεταφορά των εσόδων αποτελεί συνήθη πρακτική της εταιρείας για τις δραστηριότητές της στο εξωτερικό. Συμπλήρωναν, μάλιστα, ότι η ερώτηση που υποβλήθηκε στον κ. Χάλφορντ δεν αναφερόταν στην Ελλάδα, αλλά γενικότερα στον τρόπο διαχείρισης της διαθέσιμης ρευστότητας από τον όμιλο, προσθέτοντας ότι πρόσφατα η εταιρεία επένδυσε το ποσό των 168,5 εκατομμυρίων ευρώ για την επέκταση της άδειάς της στην Ελλάδα.

By: John

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: