Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Καταφύγιο για «μπαταχτσήδες επιχειρηματίες το άρθρο 99»

«έχει γίνει μια φάμπρικα για όλους τους μπαταχτσήδες επιχειρηματίες, που έχουν ενθυλακώσει τα κέρδη και τα έχουν εξαγάγει σε τράπεζες της Ελβετίας και τώρα προσπαθούν να προστατευτούν. Από ποιους; Από τους εργαζόμενους και από τις δίκαιες απαιτήσεις τους». Αφορμή των δηλώσεων του κ. Α. Τσίπρα

ΜΑΛΙΣΤΑΑΑΑΑ !!!!!!!!

ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ?


Για την υπόθεση Λαυρεντιάδη (PROTON Bank) είπε:

Είναι μια επιχείρηση «με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ κέρδη, που στηρίχτηκε στη λογική αεροπλανάκι, την οποία εφήρμοσε ο κ. Λαυρεντιάδης, παίρνοντας δάνεια από την τράπεζα PROTON Bank, που ήλεγχε και δίνοντάς τα σε θυγατρικές του επιχειρήσεις, ενθυλάκωνε ουσιαστικά, αυτά τα χρήματα και μετέφερε όλο το κόστος στους Ελληνες φορολογούμενους, κόστος πάνω από 700 εκατ. Ευρώ».

........ «η ALAPIS είναι σαν την Ελλάδα. Κάποιος τα έφαγε, κάποιος άλλος τα πληρώνει. Και δεν φαίνεται πουθενά φως στο τούνελ». Η δήλωση του κ. Ν. Λειβαδά (πρόεδρος του Σωμ. Εργαζομένων).

Και εδώ το κλείνω με κάλυψε πλήρως ο κ. Λειβαδά

By: GoGo

Δεν υπάρχουν σχόλια: