Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Δεύτερο πλήγμα για το πολιτισμό μας – Ληστεία στο μουσείο της Ολυμπίας


Το πρώτο κρούσμα έγινε στις αρχές Ιανουαρίου που άγνωστοι διέρρηξαν την Εθνική Πινακοθήκη και αφαιρέσουν τρία μεγάλης αξίας έργα των Πάμπλο Πικάσο, Πιετ Μοντριάν και Γκουλιέλμο Κάτσια.

Το δεύτερο κρούσμα έγινε σήμερα που ληστές χτύπησαν στις 7.30 το πρωί ένα από τα ποιό πλουσιότερα αρχαιολογικά μουσεία της χώρας, το μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας.
Οι δύο δράστες εισέβαλαν με καλάσνικοφ και ακινητοποίησαν τη φύλακα και αφού την έδεσαν και τη φίμωσαν έσπασαν τις προθήκες και έφυγαν αφού πήραν όσα περισσότερα πολύτιμα αντικείμενα μπορούσαν να μεταφέρουν.
Αφαίρεσαν περίπου 65 μικρά χάλκινα αντικείμενα μεγάλης αξίας, που απεικονίζουν την ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων και εν συνεχεία διέφυγαν.
Απλά ένα μεγάλο ξέφραγο αμπέλι αποδεικνύονται τα μουσεία την χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: