Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Αύτη την Ελλάδα θέλουμε


1. Μείωση του Ελληνικού κοινοβουλίου απο 300 στους 100.
2. Ανάθεση της είσπραξης φόρων από επιχειρήσεις και Offshore εταιρείες, σε ιδιωτικές εταιρείες.
3. Έλεγχος τιμών σε καύσιμα και καταναλωτικά αγαθά με σκοπό την εξασφάλιση της αγοραστικής κίνησης των καταναλωτών.
4. Έλεγχος πόθες έσχες όλων των πολιτικών και των συνταξιούχων απο το 1980 έως σήμερα -Δήμευση περιουσιών σε περιπτώσεις αξιοποίνων πράξεων.
5. Φορολόγηση των καταθέσεων σε τράπεζες του Εξωτερικού.
6. Θέσπιση φορολογικού με κλίμακα σε λογαριασμούς ΔΕΚΟ με βάσει το ετήσιο εισόδημα τον φορολογουμένων.
7. Αξιοποίηση όλων των ακινήτων του δημοσίου
8. Δημιουργία θέσεων εργασίας από επενδυτικά προγράμματα όπως εργοστάσια, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα της χώρας.
9. Επίσπευση αξιοποίησης του ορυκτού πλούτου της Χώρας.
10. Πληρωμή αλλοδαπών εργαζομένων μέσω εφορίας, παγίωση αυτής της τακτικής ώστε να μην χάνεται ούτε λεπτό απο το φορολογικό σύστημα.
11 Παγίωση κάθε 2μηνο, ενημέρωση των φορολογουμένων για την πορεία της ανάπτυξης και της οικονομίας απο το Υπουργείο Οικονομικών ανάρτηση στο διαδίκτυο.

Τα υπόλοιπα, στο προσεχές μέλλον.

Με εκτίμηση η πρόεδρος της Ελλήνων πολιτείας
Νίνα Δ. Παυλίδου.

Πηγή:
ΕΛ.ΠΟΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: