Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

«Κλειστά», «Τέλος», «Δεν χωράνε άλλοι» σε τρεις φυλακές


Από ποσοστό 150% έως 300% (φυλακές Κορυδαλλού) έχουν υπερβεί οι κρατούμενοι σε τρεις φυλακές (Κορυδαλλού,Τρίπολης και της Χαλκίδας).

Οι διευθυντές των τριών φυλακών απέστειλαν προς το υπουργείο Δικαιοσύνης και άλλες αρμόδιες αρχές έγγραφο με το οποίο γνωστοποιούν ότι δεν θα δεχθούν άλλους κρατουμένους, γιατί δεν υπάρχει άλλος χώρος, παρά μόνο στις τουαλέτες !!!!!!!!

ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Αυτά δε τα πρόβλεψε η κυβέρνηση ή περίμενε ότι δεν θα αυξηθεί η εγκληματικότητα ???

ΑΛΛΑ -------->

Σήμερα ξεκινά στη Βουλή η συζήτηση νομοσχεδίου για την αποσυμφόρηση των φυλακών, στο οποίο αντιδρούν έντονα ΝΔ και ΛΑΟΣ. Το νομοσχέδιο προβλέπει ταχύτατη έκδοση συναινετικών διαζυγίων με διάταξη προέδρου πρωτοδικών, δίκες-εξπρές σε εργατικές, οικογενειακές διαφορές, ασφαλιστικά μέτρα, επιτάχυνση αναγκαστικών εκτελέσεων, διαταγών πληρωμής κ.λπ.

ΜΑΛΙΣΤΑ τώρα ησύχασα η γυναίκα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ανοίξτε τα τρελάδικα .......εεεε καλό !!!!!!!!

By: GoGo

Δεν υπάρχουν σχόλια: