Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Κυριακή, 9 Αυγούστου 2009

Ανοίγουν κανονικά από 1η Σεπτεμβρίου οι βρεφονηπιακοί σταθμοί

Το άνοιγμα των βρεφονηπιακών σταθμών στης 1η Σεπτεμβρίου, εισηγήθηκε ομόφωνα το Εθνικό και Επιστημονικό Επιχειρησιακό Συμβούλιο για την Αντιμετώπιση του ιού της νέας γρίπης προς τον υπουργό Υγείας, Δ. Αβραμόπουλο, μετά από συνεδρίασή του.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, από τα στοιχεία που καταγράφονται αυτή τη στιγμή δεν προκύπτει ότι η έξαρση της νέας γρίπης είναι τέτοια που να καθιστά απαραίτητο το κλείσιμό τους το φθινόπωρο.
Την ερχόμενη εβδομάδα θα ληφθούν αποφάσεις σε νέα συνεδρίαση για τα υπόλοιπα σχολεία.
ΑΠΟΡΙΑ: 1) Τι σημαίνει Πανδημίας Γρίπης: επιδημία που εξαπλώνεται σε όλη την έκταση μιας χώρας ή περιοχής, που προσβάλλει το σύνολο του πληθυσμού της.
Διευκρινίσει των επιστημόνων: ΟΧΙ τα βρέφη και τα νήπια.
2) Και επειδή έχω μπερδευτεί ποια γρίπη είναι, σας αφήνω να διαλέξετε μόνη σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: