Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

Επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο στο ορφανοτροφείο της Πριγκήπου

Το ορφανοτροφείο της Πριγκήπου και τη μονή του Αγίου Γεωργίου Κουδουνά επισκέφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. κ. Βαρθολομαίος καθώς και ο τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν.
Η Τουρκία καταδικάστηκε πρόσφατα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την προσπάθειά της να στερήσει από το Οικουμενικό Πατριαρχείο το μεγάλο κληροδότημα του κτιρίου που στέγασε στην Πρίγκηπο το ορφανοτροφείο.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. κ. Βαρθολομαίος ανάφερε ότι «Ήταν μια μεγάλη μέρα για την ομογένεια και για τα ιδρύματά μας» εκφράζοντας την ικανοποίηση και την ευχαρίστησή του, καθώς ο κ. Ερντογάν είναι ο πρώτος πρωθυπουργός της Τουρκίας που επισκέπτεται τα σημαντικά αυτά ιδρύματα που έχουν υποστεί μεγάλες διώξεις. Και συνέχισε ότι «με την βοήθεια της Παναγίας που εορτάζουμε σήμερα την Κοίμησή της, όλα να εξελιχθούν προς το καλύτερο και η ομογένεια να δικαιωθεί σε πολλές από τις προσδοκίες της».

ΑΠΟΨΗ: ΔΕΝ θα εκφράσω άποψη λόγο του Οικουμενικού μας Πατριάρχη απλά φοβάμαι μη η Τουρκία λόγο τον γεγονότων στην Κύπρο προσπαθεί να δείξει την φορεσιά του προβάτου πάνω από τον ΛΥΚΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: