Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Κυριακή, 9 Αυγούστου 2009

Ο κ. Μανώλης οι απαντήσεις και οι ανταπαντήσεις για την συνευτευξή του στο «Πρώτο Θέμα»


Νέα αναταραχή στο κυβερνητικό στρατόπεδο από τη συνέντευξη του βουλευτή της ΝΔ κ. Μανώλης που αναφέρεται σε πιέσεις για να μην παραπεμφθούν βουλευτές της ΝΔ στην Δικαιοσύνη στη συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» και τόνισε «Κάποιοι μας υποχρέωσαν να ψηφίσουμε την απαλλαγή τους για να μην πάνε να δικαστούν. Αυτό είναι πρόκληση για μένα και με πίκρανε».
Ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ανταλλαγή δηλώσεων μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με τους εκπροσώπους αν προσπαθούν να μας πείσουν ό,τι αυτό που κάνει το κόμμα τους είναι το σωστό.
Το ΠΑΣΟΚ δήλωσε:
«Είναι προφανές ότι προκύπτει μείζον θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης για τον κ. Καραμανλή προσωπικά, αλλά και για τους επιτελείς του. Είναι, επίσης, προφανές ότι επιβεβαιώνονται πλήρως οι καταγγελίες μας για επιχείρηση συγκάλυψης των ευθυνών όσων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας εμπλέκονται σε σκάνδαλα. Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός προσωπικά είναι απολύτως έκθετοι».
Ενώ η ΝΔ ανταπάντησε:
«Το ΠΑΣΟΚ και ο κύριος Παπανδρέου είναι έκθετοι στα μάτια των Ελλήνων, γιατί έχουν επιλέξει συνειδητά να λένε ΟΧΙ σε όλα. Είναι έκθετοι γιατί λένε ΟΧΙ σε όλες τις πρωτοβουλίες προς όφελος των πολιτών, της χώρας και του δημόσιου συμφέροντος. Είναι έκθετοι γιατί δεν θέλουν να δοθούν λύσεις στα πραγματικά ζητήματα του τόπου. Είναι έκθετοι γιατί επιλέγουν την παραπολιτική για να μεταφέρουν το δημόσιο διάλογο σε θέματα στα οποία έχουν δοθεί πλήρεις απαντήσεις μετά από εξαντλητική συζήτηση. Είναι έκθετοι γιατί με τη στάση τους αποδεικνύουν -για μια ακόμη φορά- περίτρανα την πλήρη πολιτική τους ανευθυνότητα».
Η ανταπάντηση Παπακωνσταντίνου:
«Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε... Ας μας απαντήσει υπεύθυνα: Αληθεύει ή όχι ότι κάποιοι ανάγκασαν τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να ψηφίσουν "την απαλλαγή βουλευτών για να μην δικαστούν"».
Ενώ η ΝΔ ανταπάντησε στην ανταπάντηση της ανταπάντησης:
«Η απεγνωσμένη προσπάθεια της ηγετικής ομάδας του κ. Παπανδρέου να μεταφέρει τον δημόσιο διάλογο στο χώρο της παραπολιτικής αποδεικνύει -για μια ακόμη φορά- πόσο στείρα είναι η πολιτική που ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ. Στη συνείδηση των πολιτών έχει περάσει ως το κόμμα που συνειδητά προσπαθεί να αντιστρατευτεί όλες τις πρωτοβουλίες για το καλό του τόπου κι όλων των Ελλήνων. Είναι το κόμμα του ΟΧΙ σε όλα».
Ενώ το Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ανταπάντησε στην ανταπάντηση της ανταπάντησης στην ανταπάντηση:
Βρε μας δουλεύεται ΟΛΟΙ ΣΑΣ ψιλό γαζί
1)
Γιατί κ. Μανώλη δεν τα κατάγγειλες πιο πριν ?
2) Τη απορία έχετε εσείς στο ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ τα κάνετε και εσείς αυτά ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: