Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Σκόπια (FYROM) – Ελλάδα 0-1


Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών, Δ. Κατσούδας, από το Μπλέντ της Σλοβενίας δήλωσε στο “Ρόιτερ” ότι δεν βλέπει σύντομη λύση στο ζήτημα της ονομασίας για την ΠΓΔΜ.
Από τη μεριά του ο υπουργός εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Α. Μιλολόσκι, ανέφερε ότι η Ελλάδα έχει σκληρύνει τη στάση της στις διαπραγματεύσεις και πιο συγκεκριμένα ότι “ η μόνη αλλαγή ήταν προς το χειρότερο σε ότι αφορά τη στάση τους. Ανησυχούμε για ένα δεύτερο ελληνικό μπλοκάρισμα σε σχέση με την έναρξη των ενταξιακών μας διαπραγματεύσεων με την ΕΕ” ενώ συγχρόνως μετονόμασαν μια οδό σε οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου και ένα στάδιο σε στάδιο “Φίλιππος Β”.
ΑΠΟΨΗ: Εύχομαι κ. Γενικέ Γραμματέα του ΥΠΕΞ να μην τρίζει η καρέκλα σου από τις δηλώσεις που έκανες, εάν τώρα είχες πάρει μήνυμα να τα πεις αυτά τότε φοβάμαι ότι σύντομα θα έχουμε εκλογές γιατί αυτά πρέπει να τα ακούσει ο απλός λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: