Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

Αυστηρό μήνυμα σε Τουρκία και ΠΓΔΜ από την Κομοτηνή έστειλε ο Κ. Καραμανλής

Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής από την Κομοτηνή έστειλε μήνυμα σε Τουρκία αναφέροντας ότι «Οι Έλληνες θέλουμε να είναι η ευρύτερη περιοχή μας μια γειτονιά ειρήνης, σταθερότητας και ασφάλειας για όλους. Στην πορεία αυτή, απαράβατος γνώμονάς μας είναι το Διεθνές Δίκαιο, οι Διεθνείς Συνθήκες, ο αλληλοσεβασμός» και ότι «η ευρωπαϊκή πορεία της περνά μέσα από τον σεβασμό των διεθνών συνθηκών».
Για την ΠΓΔΜ ανάφερε ότι «Επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά προς τα γειτονικά Σκόπια ότι η Ιστορία αιώνων ούτε διαγράφεται, ούτε παραγράφεται. Επαναλαμβάνω ότι στα εθνικά μας ζητήματα χαράξαμε ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές. Και από τις γραμμές αυτές δεν κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω»

ΑΠΟΨΗ: 1) ΣΙΓΑ ΤΑ ΟΑΑ
2) ΒΡΕ σεις από την Αμερική πήρατε άδεια ?
3) Λες να έχουμε εκλογές και για αυτό γινόμαστε ΑΝΔΡΕΣ ?
4) Τον Μητσοτάκη για τα Σκόπια τον ρωτήσατε ?
Για δες το βίντεο παρακάτω………….


Δεν υπάρχουν σχόλια: