Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Αύξηση της εγκληματικότητας για το 2009

Το υπουργείο Εσωτερικών δημοσιοποίησε στοιχεία για την εγκληματικότητα για το πρώτο εξάμηνο του 2009 σημειώνοντας σημαντική αύξηση σχεδόν στο σύνολο των εγκλημάτων.
Ενδεικτικά, καταγράφηκε αύξηση περίπου 41% στις ληστείες, 43% στις ληστείες τραπεζών, πάνω από 14% στις κλοπές οχημάτων, 30% στις ζωοκλοπές, 9,6% στις κλοπές – διαρρήξεις και 49% στα εγκλήματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης.Από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ. αποδίδουν την αύξηση της εγκληματικότητας στο γεγονός ότι το σύστημα καταγραφής βελτιώνεται καθώς και η μηχανοργάνωση τους.

ΑΠΟΨΗ: 1) Αν λέω, αν βγάζατε τους αστυνομικούς που φιλάνε κάθε βουλευτή, εφοπλιστή τραγουδιστή, δημοσιογράφο κτλ κτλ εξέχοντα πρόσωπο και τους βάζατε σε περιπολία σε διάφορες γειτονιές μήπως, λέω μήπως καταφέρνατε κάτι ?
2) Πιστεύω ό,τι έχουν τις οικονομικές δυνατότητες να διαφυλαχτούνε εάν φυσικά κρίνουμε έναν απλό βουλευτή από την επαρχία που συμμετείχε τέσσερις φορές σε κοινοβουλευτική επιτροπή λαμβάνει περίπου 9.000 ευρώ το μήνα.
3) Δεν είναι ντροπή να το θίξετε στον υπουργό σας, απλά ΤΣΑΓΑΝΟ θέλει.



Δεν υπάρχουν σχόλια: