Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

G.A. Ferries , Agoudimos Lines S.A. - Ε/Γ - Ο/Γ «Μαρίνα»

Το Ε/Γ - Ο/Γ «Μαρίνα» υπέστη χθες το βράδυ (Σάββατο 9 Αυγούστου 2009) βλάβη λίγο μετά τον απόπλου του από Σάμο και υποχρεώθηκε να επιστρέψει στο Βαθύ. Οι 212 επιβάτες του παρέμειναν όλη τη νύχτα στο πλοίο και σήμερα το μεσημέρι τους ανακοινώθηκε ότι θα αναχωρήσουν για τους προορισμούς τους με το «Νήσος Μύκονος».
Ταλαιπωρία δίχως τέλος.
Αλλά το «Νήσος Μύκονος» θα τους αφήσει στη Νάξο απ' όπου θα τους παραλάβει το «Ροδάνθη».
Αλλά και αν δεν μπορεί τότε το «Ροδάνθη» θα έρθει να τους παραλάβει το STAR TREK.



ΑΠΟΡΙΑ: Τα Ε/Γ - Ο/Γ της G.A. Ferries τα έχει δει κανείς αρμόδίο υπουργός ναυτιλίας, γιατί ένα φίλος που ταξίδεψε με την «ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ» ένοιωσε σαν @#$@#$.
Οι φωτογραφίες ποιο κάτω τα μαρτυρούν όλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: