Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Τα πεύκα τελικά φταίγανε ……Ε! Πυροσβέστες ?


Tο περασμένο Σάββατο η επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέναδρου Ρακιντζή ολοκλήρωσε με τις καταθέσεις της ηγεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος για την ασυνεννοησία, αναποτελεσματικότητα, κακό συντονισμό των δυνάμεων και έλλειψη σχεδιασμού που επικράτησε εντός του Πυροσβεστικού Σώματος τις κρίσιμες ώρες των καταστροφικών πυρκαγιών στην Αθήνα και το πόρισμα όπως διαφαίνεται θα επιρρίπτονται ευθύνες στον υπαρχηγό του Σώματος και στον περιφερειάρχη Αττικής ενώ από την Ένωση Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Πυροσβεστικό Σώμα ζητάνε να αναλάβει την ευθύνη ο υπουργός.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο αρχηγός της Πυροσβεστικής αντιστράτηγος Αθανάσιος Κοντοκώστας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη με την κατάθεση που έδωσε, ενώ εμμέσως πλην σαφώς υποδεικνύει ως υπεύθυνο τον υπαρχηγό, επειδή αυτός βρισκόταν στον τόπο όπου είχε εκδηλωθεί η φωτιά και μπορούσε να αξιολογήσει τον κίνδυνο.
Ο υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Στυλιανός Στεφανίδης, φέρεται να υποστήριξε με δημοσιεύματα ότι είχε ζητήσει εναέρια μέσα από την πρώτη στιγμή, τα οποία άργησαν να πάνε στην φλεγόμενη περιοχή.
Ο δε περιφερειάρχης Αττικής, Απόστολος Γεροκώστας, φέρεται να υποστήριξε στην κατάθεση του πως δεν μπορούσε να λάβει πρωτοβουλίες, καθώς ήταν παρών ο υπαρχηγός.
Πριν από τη μετάβαση του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ, το πόρισμα του επιθεωρητή θα έχει παραδοθεί στο υπουργείο Εσωτερικών.
ΑΠΟΨΗ: 1) Καλά τα έλεγε ο κ. Αντώναρος αλλά όλοι εσείς πέσατε να τον φάτε σαν δεν ντρέπεστε.
2) Έτσι είναι κ. υπουργέ Εσωτερικών άμα μπαίνουν πολιτικά και όχι με την αξία τους αυτά θα τραβάμε.
3) Για να δούμε τι θα πει ο πρωθυπουργός της χώρας στην ΔΕΘ για της φωτιές, ότι καταφέραμε και θα φτιάξουμε τελικά των ΧΥΤΑ στο Γραμματικό ή ο στρατηγός άνεμος έφταιγε ή τα πεύκα
4) ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: