Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Έχασε το παιδί η 21χρονη έγκυος που τραυματίστηκε σοβαρά στην καραμπόλα


Μια 21 χρονών έγκυος στον όγδοο μήνα τραυματίστηκε σοβαρά σε καραμπόλα έξι αυτοκινήτων που σημειώθηκε στην εθνική οδό Ρεθύμνου- Ηρακλείου, στο ύψος του Πανόρμου και σαν αποτέλεσμα είχε να χάσει το παιδί της.
Στο ίδιο τροχαίο δυστύχημα σκοτώθηκε ένας 64 χρόνος Άνθρωπος, η 21 χρονών κοπέλα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου καθώς και πέντε ακόμη άτομα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.
Το δυστύχημα οφείλεται σε άγνωστους λόγους όταν ο 64 χρόνος οδηγός ενώ έκανε προσπέραση έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο όχημα, πάνω στο προκλήθηκε καραμπόλα τεσσάρων αυτοκίνητων με κατεύθυνση από το Ηράκλειο προς το Ρέθυμνο.

ΑΠΟΡΙΑ: 1) ΒΡΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, που το μόνο που ξέρεται να κάνετε είναι να ζητάτε ΛΕΦΤΑ και πάλι ΛΕΦΤΑ την οδηγία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τη σημαίνει αυτοκινητόδρομος την διαβάσατε ποτέ σας ?
2) Σε αυτή την ΜΑΝΑ ποιος θα πει για το παιδί της ?
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ
«ΟΔΗΓΙΑ 1999/62/ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 17ης Ιουνίου 1999» Άρθρο 2-α-i η οποία προβλέπει πως νοείται ως αυτοκινητόδρομος «κάθε οδός η οποία έχει μελετηθεί και κατασκευαστεί ειδικά για την κυκλοφορία αυτοκινήτων οχημάτων, η οποία δεν εξυπηρετεί τις παρόδιες ιδιοκτησίες και η οποία:
i) εκτός από ορισμένα σημεία της ή εκτός από προσωρινές διευθετήσεις, διαθέτει, για τις δύο κατευθύνσεις της κυκλοφορίας, διακεκριμένα οδοστρώματα τα οποία χωρίζονται μεταξύ τους είτε με διαχωριστική νησίδα που δεν προορίζεται για την κυκλοφορία, είτε, κατ’ εξαίρεση, με άλλα μέσα
ii) δεν διασταυρώνεται στο ίδιο επίπεδο με άλλη οδό, με σιδηροδρομική ή τροχιοδρομική γραμμή ή με λωρίδα για πεζούς
iii) χαρακτηρίζεται συγκεκριμένα ως αυτοκινητόδρομος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: