Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Πλησιάζουν τα 1.500 τα κρούσματα της γρίπης Α

Ακόμη 422 κρούσματα της γρίπης Α επιβεβαιώθηκαν την εβδομάδα που μας πέρασε στη χώρα μας, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των κρουσμάτων σε 1.424.
Σύμφωνα με την “Εβδομαδιαία Έκθεση Επιδημιολογικής Επιτήρησης της Γρίπης” που ανακοίνωσε το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), την τελευταία εβδομάδα επιβεβαιώθηκαν εργαστηριακά 422 επιπλέον κρούσματα της νέας γρίπης Α(Η1Ν1) στην Ελλάδα.
Όπως τονίζει το ΚΕΕΛΠΝΟ η δραστηριότητα της γρίπης βρίσκεται στα ίδια περίπου επίπεδα με αυτά της προηγούμενης εβδομάδας.
Αναλυτικά τα κρούσματα που έχουν καταγραφεί έως σήμερα έχουν ως εξής:
Περιφέρεια Διαμονής Σύνολο κρουσμάτων
Ανατολική Μακεδονία & Θράκη 2
Κεντρική Μακεδονία 115
Δυτική Μακεδονία 4
Θεσσαλία 23
Ήπειρος 20
Ιόνια Νησιά 146
Δυτική Ελλάδα 36
Στερεά Ελλάδα 25
Πελοπόννησος 62
Αττική 684
Βόρειο Αιγαίο 39
Νότιο Αιγαίο 65
Κρήτη 203

ΣΥΝΟΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ 1424
ΠΗΓΗ:
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά η Εθνική Επιστημονική Επιτροπή αποφάσισε να εισηγηθεί στο υπουργείο Υγείας το κανονικό άνοιγμα των σχολείων εκτιμώντας πως δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος.
Σε περίπτωση πανδημίας μπορεί να εξεταστεί το ενδεχόμενο να κλείσουν τα σχολεία για χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων, οπότε στην περίπτωση αυτή, όπως ανέφερε ο υπουργός Υγείας, θα έχει καταρτιστεί σχέδιο αναπλήρωσης των χαμένων σχολικών ωρών.

ΑΠΟΨΗ: 1) Δηλαδή να γίνει το κακό και μετά θα πάρουμε μέτρα.
2) ΡΕ τι είναι τα παιδιά μας πειραματόζωα ?
3) Τα 422 νέα κρούσματα την εβδομάδα που μας πέρασε ΔΕΝ σας λέει τίποτα ?


Δεν υπάρχουν σχόλια: