Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Στις 25 Αυγούστου οι βάσεις για τα ΑΕΙ & ΤΕΙ


Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας οι βάσεις θα ανακοινωθούν μετά τις 25 Αυγούστου. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι και στα 5ντε επιστημονικά πεδία οι βάσεις θα αυξηθούν.
Την μεγαλύτερη άνοδο θα την έχει το 3ο πεδίο που αφορά τις επιστήμες – υγεία ενώ απροθυμία υπάρχει σε διάφορα περιφερειακά ΤΕΙ.
Ένα σημαντικό βήμα ως προς την διαφάνεια έκανε το Υπουργείο παιδείας καταθέτοντας απόφαση στην οποία ο υποψήφιος που συμετείχε στις πανελλήνιες εξετάσεις του 2009 μπορεί να λάβει γνώση των γραπτών τους. ( ΦΕΚ Τεύχος Β 1369/09-07-2009).

ΣΧΟΛΙΟ: 1) Τρέμε Μαμά και Μπαμπά, για να δούμε τι έκανε ο κανακάρης σου ή η κανακάρα σου.
2) Αύξηση στις βάσεις τις Ιατρικής ……. Κάτι ξέρουν τα παιδιά !
3) Μπράβο για το ΦΕΚ που κατατέθηκε ….. Φυσικά όμως και με το σχετικό παράβολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: