Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

Αντισυνταγματική η ρύθμισης για τους ημιυπαίθριους από το ΠΕΧΩΔΕ


Η εισήγηση του Ε' Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας για την ρύθμιση για τους ημιυπαίθριους χώρους αναφέρει ότι αντίκειται στο άρθρο 24 του Συντάγματος για την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και στο νόμο 1337 του 1983 (νόμος Τρίτση) που απαγορεύει τη νομιμοποίηση των αυθαίρετων κατασκευών.
Οι πολίτες που έχουν ήδη καταβάλει το πρόστιμο τακτοποίησης για τους ημιυπαίθριους, σύμφωνα με την απόφαση του ΠΕΧΩΔΕ, δεν μπορούν να μεταβιβάσουν τα ακίνητά τους, καθώς οι συμβολαιογράφοι επιμένουν πως οι ημιυπαίθριοι χώροι παραμένουν αυθαίρετα κτίσματα.
Τον Σεπτέμβριο η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας πρόκειται να πάρει απόφαση αμετάκλητη για ότι αφορά τους ημιυπαίθριους χώρους.

ΑΠΟΨΗ: 1) Βρε δε πα να σκούζετε άμα πει το ΣτΕ ότι είναι παράνομο εκεί να σας δω τι θα κάνετε.
2) Καλά νομικούς μέσα στο ΥΠΕΧΩΔΕ δεν έχετε για να μην πετάτε μπαρούφες ?


Δεν υπάρχουν σχόλια: