Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2009

Ε ! Ε ! Έρχεται ο Μιχάλης Χριστοφοράκος


Το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας συνεδριάζει σήμερα για να πάρει απόφαση στην προσφυγή που κατάθεσε ο Μιχάλης Χριστοφοράκος ζητώντας την ακύρωση της απόφασης για την έκδοσή του στην Ελλάδα.
Εάν η απόφαση είναι ίδια με την απόφαση του εφετείου τότε ο ειδικός ανακριτής Νίκος Ζαγοριανός θα μεταβεί άμεσα στο Μόναχο προκειμένου να τον παραλάβει τον κ. Χριστοφοράκομαζί με άνδρες της Ασφάλειας και ένα γιατρό.

ΑΠΟΨΗ: 1) Για να σας δω τώρα κύριοι πολιτικοί τι θα κάνετε ? εάν φυσικά μιλήσει !
2) μιλήσει δεν μιλήσει όλοι οι εμείς απλοί άνθρωποι την απόφασή μας την έχουμε πάρει, αλλά δεν μπορούμε να το πούμε δυνατά.
ΦΤΑΙΤΕ κύριοι, ΦΤΑΙΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: