Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Αφγανιστάν – Θα μένουν νηστικές αν αρνηθούν το σεξ


Ενόψει των εκλογών στο Αφγανιστάν που θα πραγματοποιηθούνε στις 20ης Αυγούστου η κυβέρνηση του Χαμίντ Καρζάι ψήφισε ένα νόμο πέρα από κάθε φαντασία ορίζοντας ότι ο σύζυγος έχει το δικαίωμα να στερήσει από τη σύζυγο την τροφή καθώς και ότι τα παιδιά τίθενται πάντα υπό την κηδεμονία του πατέρα ή του παππού., εάν αυτή αρνηθεί να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του και όλα αυτά σε βάρος τις σιιτικής μειονότητας.

ΣΧΟΛΙΟ : 1) Άντε να τους πείσεις ότι είναι λάθος, σε μία χώρα που από τον ένα δικτάτορα, βρεθήκανε σε «δημοκρατικούς» δικτάτορες.
2) Για να πούμε την αλήθεια, στον υπόλοιπο ανεπτυγμένο κόσμο οι γυναίκες σαν μέτρο αντισύλληψης χρησιμοποιούν τον πονοκέφαλο, και εμείς, τι κάνουμε τους φέρνουμε, και νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: