Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Εδώ τα αντι-ιικά φάρμακα, εκεί τα αντι-ιικά φάρμακα, που είναι τα αντι-ιικά φάρμακα, Ο.Ε.Ο.


Από Δευτέρα θα διατίθενται στα φαρμακεία τα αντι-ιικά φάρμακα Τamiflu και Relenza, περίπου στις 200.000 δόσεις αφού πριν δυο μήνες τα είχαν αποσύρει με την αιτιολογία της κατάχρησης αλλά και τη διάθεσή τους αποκλειστικά από τα νοσοκομεία.

ΑΠΟΨΗ: 1) Εδώ δεν δουλεύουν όπως είναι τα νοσοκομεία τους βάζετε και παραπάνω πράγματα να κάνουν ?
2) Κατάχρηση ? από ποιους ? από τις Υψηλού Κινδύνου Ομάδες (Γέροι, παιδιά και έγκυες γυναίκες) που προσπαθούν να προφυλαχτούν ?

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί ουσιαστικά παραδοχή για την αποτυχία του υπάρχοντος μηχανισμού ενάντια στην πανδημία.
Και έτσι λοιπών ο υπουργός Υγείας κ. Δ. Αβραμόπουλος έλαβε απόφαση για ελεγχόμενη διακίνηση των αντι-ιικών ξανά από τους ιδιώτες.

Α, ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ: Η τιμή λόγο ό,τι είμαστε αναπτυγμένη χώρα η εταιρία Roche θα το διαθέτει στο ήμισυ της τιμής της, δηλαδή περίπου στα 5 με 6 ευρώ.
ΑΠΟΨΗ: Αναπτυγμένη ? Μάλλον κάτι θέλει η ελβετική φαρμακοβιομηχανία.






Δεν υπάρχουν σχόλια: