Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Μόνο για 3 από τα 71 ύποπτα εμβάσματα θα δικαστεί ο κ. Χριστοφοράκος


Ο πρώην ισχυρός άνδρας της SIEMENS Ελλάδας θα δικαστεί μόνο 3 από τα συνολικά 71 ύποπτα εμβάσματα ενώ περιμένει την τελική απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Γερμανίας
Από πλευράς του κ. Χριστοφοράκου αφήνουν να εννοηθεί ότι κρύβει ακόμη περισσότερα μυστικά σε CD που αφορούν βουλευτές και πρώην και νυν υπουργούς.
Τα 3 εμβάσματα αφορούν την περίοδο 19 Απριλίου 2003- Οκτώβριος 2003 και συνολικό ποσό 1.450.000 ευρώ.
Από μεριάς του ΠΑΣΟΚ ο εκπρόσωπος Τύπου ανάφερε ότι «Το 'ριάλιτι' Χριστοφοράκου αναβάλλεται άγνωστο για πόσο» και συνέχισε ότι "«αποτελεί ένα όπλο στα χέρια της αντιπολίτευσης και πάντως δεν προαναγγέλλεται".
Ενώ από μεριά η ΝΔ μέσου του κυβερνητικού εκπροσώπου ανάφερε "Ας αποφασίσει το ΠΑΣΟΚ επιτέλους τι θέλει; Να εκδοθεί ή να μην εκδοθεί ο υπόλογος κατηγορούμενος; Πώς είναι δυνατόν να λέει το ΠΑΣΟΚ σήμερα, τη Δευτέρα το πρωί, ότι είναι σόου η προβλεπόμενη έλευση του; Και ότι είναι φιάσκο η αναβολή που αποφάσισε το Γερμανικό Συνταγματικό Δικαστήριο λίγες ώρες αργότερα; Δεν αντιλαμβάνονται αλήθεια ότι αυτογελοιοποιούνται;"

ΑΠΟΨΗ: 1) ΒΡΕ τον άνθρωπο γιατί τον ταλαιπωρείτε στο πήγαινε έλα Αθωώστε τον, τι περιμένετε, Ε ?
2) Τελικά είχε δίκιο ο κ. Ζαγορίτης λέγοντας στον ρ/σ "Στο Κόκκινο 105,5" ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι καλύτερη από την Γερμανική (εκεί δεν είναι τρύπιο το σύστημα)
3) Τελικά όσο ποιο διάσημος είσαι τόσο ποιο αθώος είσαι.
4) Και τα δύο κόμματα είναι αθώες περιστερές.
5) Ρε μπας και τα πήρα εγώ και δεν το ξέρω ?

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ: Ε ! Ε ! Έρχεται ο Μιχάλης Χριστοφοράκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: