Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Πρόστιμο - «μαμούθ» σε κλαμπ της Μυκόνου

Η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων που έκανε έφοδο την ώρα της συναυλίας γνωστού τραγουδιστή το βράδυ της 26ης Ιουλίου στο κλαμπ που βρίσκεται στην παραλία της Ψαρούς στη Μύκονο ζήτησε να δει βιβλία και αποδείξεις.
Στην διενέργεια του ελέγχου οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι η επιχείρηση είχε δηλώσει 350 πελάτες ενώ ήταν σχεδόν 1.500 ενώ ο πραγματικός τζίρος έφτανε τα 700.000 €.
Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στην εν λόγο συναυλία βρισκόντουσαν εφοπλιστές, επιχειρηματίες, βουλευτές, καλλιτέχνες και πλίθος κοσμικοί και η τιμή του ποτού κόστιζε 150 €.

ΑΠΟΨΗ: 1) Πείνα και δυστυχία, πιστεύω ο λόγος που βγήκαν να διασκεδάσουν οι άνθρωποι είναι λόγο της μεγάλης οικονομικής κρίσης (Η φτώχια θέλει καλοπέραση)
2) Καλά από όλους αυτούς τους Κυρίου δεν σκέφτηκε κανείς, αυτόν τον καημένο Υπουργό Οικονομίας που προσπαθεί με κάθε μέσο να μαζέψει λεφτά για τα ταμία να ζητήσει μια απόδειξη ή θεωρείται ΝΤΕΜΟΝΤΕ ?
3) Οι πελάτες δεν είναι και αυτοί υπόλογοι ?
4) ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: