Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

Στα 930 εκατ. ευρώ ανήλθαν τα φέσια στο πρώτο εξάμηνο

Σφραγίστηκαν 77.508 ακάλυπτες επιταγές

Στα 930 εκατ. ευρώ ανήλθε στο εξάμηνο Ιανουαρίου - Ιουνίου 2012 η αξία των ακάλυπτων επιταγών και απλήρωτων συναλλαγματικών.

Σύμφωνα με το Σύστημα Αθέτησης Υποχρεώσεων της Τειρεσίας ΑΕ οι ακάλυπτες επιταγές που σφραγίσθηκαν στο διάστημα Ιανουαρίου - Ιουνίου 2012 ανήλθαν σε 77.508 τεμάχια, ενώ οι απλήρωτες συναλλαγματικές σε 65.589 τεμάχια.

Οι ακάλυπτες επιταγές έφτασαν στα 827 εκατ. ευρώ, ενώ στο σύνολο του πρώτου εξαμήνου δεν πληρώθηκαν συναλλαγματικές αξίας 103,5 εκατ. ευρώ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: