Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Έφερε σκοτούρες από τη Λευκωσία ο Μεϊμαράκης



Με προβληματισμό πληροφορήθηκε η Αθήνα την «πρόταση» που μεταφέρει από την Λευκωσία ο πρόεδρος της ελληνικής Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Ο κ. Μεϊμαράκης πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στη μεγαλόνησο, με την ευκαιρία και της επετείου από την τουρκική εισβολή, αλλά η παρουσία του εξελίχθηκε σε κάτι περισσότερο από εθιμοτυπική. Έτσι έφερε χθες μαζί του την πρόταση των Κυπρίων να μετατραπούν τα υποκαταστήματα των τραπεζών τους στην Ελλάδα σε αυτόνομες θυγατρικές, να περάσουν στον έλεγχο και την ευθύνη της Τράπεζας της Ελλάδος και να ανακεφαλαιοποιηθούν με ευθύνη (και επιβάρυνση) της χώρας μας. Δεδομένου ότι το θέμα υπερβαίνει τις θεσμικές αρμοδιότητές του, ο κ. Μεϊμαράκης δεσμεύτηκε να μεταφέρει τις απόψεις του στην ελληνική κυβέρνηση. Θα έχει συνάντηση λοιπόν με τον πρωθυπουργό την Δευτέρα, οπότε αναμένονται και τα νεότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: