Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

Κούνησαν... μαντήλια σε Βουλευτή των Τρικάλων που αποχώρησε από εκδήλωση

Με απρόοπτα κατά Βουλευτή των Τρικάλων το Αντάμωμα των Μαυρελιωτών στα Τρίκαλα... Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr δυσάρεστη έκπληξη περίμενε Βουλευτή του Νομού Τρικάλων όταν αποφάσισε να μεταβεί το Σάββατο το βράδυ στο 28ο Αντάμωμα των Απανταχού Μαυρελιωτών στο Μαυρέλι Τρικάλων.

Ο Βουλευτής δεν προσφωνήθηκε από τους διοργανωτές δείχνοντας την ενόχλησή του και τα πράγματα έγιναν χειρότερα γι αυτόν όταν ο πρόεδρος του Συλλόγου πήρε το μικρόφωνο και ανέφερε ότι «δεν προσφωνούμε κανέναν πολιτικό γιατί απλούστατα δεν καλέσαμε κανέναν πολιτικό».

Σφόδρα ενοχλημένος ο Βουλευτής αποχώρησε από την εκδήλωση με πολλούς από τους παραβρισκόμενους να του κουνάνε …μαντήλια (!!!) .

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Πρόεδρος του Συλλόγου απέτρεψε πρώην Βουλευτή του Νομού να παραστεί στην εκδήλωση, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν και τελικά ο πρώην Βουλευτής απέφυγε να παραστεί στο Αντάμωμα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: