Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ζήτω η τρομοκρατία – Κάτω ο φασισμός


Και εκεί που έλεγα σήμερα μην εκνευριστώ.

Ζήτω η τρομοκρατία !!!!!!!!!


19 Ιουλίου 2012 - Επίσκεψη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του Σάββα Ξηρού και για να διαπιστώσει αν έτυχε της απαιτούμενης ιατρικής φροντίδας και θεραπείας πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης.
……………. «θα το έκανα ακόμη και για τον Κασιδιάρη» είπε ο εν λόγο βουλευτής.



Και απόρησα …………….ΔΕΝ είναι δυνατόν με αυτά που βλέπω ……………

Η ιστοσελίδα αυτή φτιάχτηκε για να στηρίξει το αίτημα αποφυλάκισης του πολιτικού κρατούμενου Σάββα Ξηρού, σε βάρος του οποίου συντελείται ένα διαρκές έγκλημα………..


Που η παραπάνω σελίδα με παραπέμπει σε μία άλλη σελίδα που συνεχίζει τον αγώνα για την ελευθερία του Έλληνα δημοκράτη Σάββα Ξηρού.


Κάτω ο φασισμός !!!!!!!


Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τον αποκλεισμό της Β. Παπαχρήστου από την ελληνική αποστολή των Ολυμπιακών Αγώνων

Η απόφαση για τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου από την ελληνική αποστολή των Ολυμπιακών Αγώνων  είναι ορθή και αποτελεί μια στοιχειώδη και επιβεβλημένη ενέργεια.


ΜΑΛΙΣΤΑ …….!!!

ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ:
1. Ο λόγος που τα έγραψα είναι για να δουν μερικοί …τον καθρέφτη τους και να αναρωτηθούν !!!!!

2. Θεωρώ τον εαυτό μου εκτός πολιτικών συστημάτων ….ΑΛΛΑ δεν δίνω το δικαίωμα κανένας να μου Γ@μ..... το μυαλό και πολλή περισσότερο την σκέψη μου.

3. Μερικές φορές καλό είναι να βλέπουμε το δάσος και όχι το δέντρο !!!!

Ααααααααααααααα και για την ιστορία κύριε βουλευτά αν δεν το έχετε δει ή η προπαγάνδα δεν σας τα έμαθε για ρίξτε μια ματιά εδώ κάτω …είναι ενδεικτικά ….δεν θα σας κουράσω …και στο κάτω κάτω της γραφής δεν είναι ΜΝΗΜΟΝΙΟ για να μη το διαβάσετε.


ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ

23 Δεκεμβρίου 1975 - Ψυχικό, οδός Βασιλίσσης Φρειδερίκης 5, δολοφονία του σταθμάρχη (αρχηγού) της CIA στην Αθήνα Ρίτσαρντ Γουέλς.
14 Δεκεμβρίου 1976 - Παλαιό Φάληρο, δολοφονία του απότακτου αξιωματικού της Αστυνομίας Πόλεων, βασανιστή κατά τη Δικτατορία Ευάγγελου Μάλλιου.
16 Ιανουαρίου 1980 - Παγκράτι, δολοφονία του υποδιοικητή των ΜΑΤ Παντελή Πέτρου και του σωματοφύλακα και οδηγού του Σωτήρη Σταμούλη.
8 Νοεμβρίου 1983 - Ψυχικό, απόπειρα δολοφονίας των χωροφυλάκων Αργυρόπουλου και Τατζημπίρου.
15 Νοεμβρίου 1983 - Ψυχικό, δολοφονία του Τζορτζ Τσάντες, πλοίαρχου του αμερικάνικου πολεμικού ναυτικού και του οδηγού του Νίκου Βελούτσου.
3 Απριλίου 1984 - Ελληνικό, απόπειρα δολοφονίας του Αμερικάνου αρχιλοχία Ρόμπερτ Τζάντ.
24 Δεκεμβρίου 1984 - Πετράλωνα, ληστεία στο υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας. Κατά την διάρκεια της ληστείας τα μέλη της 17Ν δολοφόνησαν τον αστυφύλακα Χρήστο Μάττη που ήταν σκοπός στην τράπεζα.
21 Φεβρουαρίου 1985 - Κολωνάκι, δολοφονία του Νίκου Μομφεράτου, εκδότη της εφημερίδας Απογευματινή και του οδηγού του Παναγιώτη Ρουσσέτη.
26 Νοεμβρίου 1985 - Καισαριανή, οδός Ευφρονίου, ξενοδοχείο Ντιβάνι Κάραβελ, βομβιστική επίθεση σε κλούβα των ΜΑΤ με παγιδευμένο αυτοκίνητο, νεκρός ο αρχιφύλακας Νίκος Γεωργακόπουλος, Βαριά τραυματισμένος ο αστυνομικός Νίκος Λουρίδας και άλλοι 13 αστυνομικοί τραυματίες.
8 Απριλίου 1986 - Κολωνάκι, οδός Κανάρη, δολοφονία του βιομηχάνου πρόεδρου του Δ.Σ. της Χαλυβουργικής Δημήτρη Αγγελόπουλου.
1 Μαρτίου 1988 - Ψυχικό - Λεωφ. Κηφισίας - δολοφονία Αλέξανδρου Αθανασιάδη
10 Ιανουαρίου 1989 - Ζωγράφου, πυροβολείται στα πόδια ο εισαγγελέας Κωνσταντίνος Ανδρουλιδάκης που πεθαίνει στο νοσοκομείο λίγες μέρες αργότερα.
18 Ιανουαρίου 1989 - Χαλάνδρι, πυροβολείται στα πόδια ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Π. Ταρασουλέας.
8 Μαΐου 1989, Ψυχικό , απόπειρα δολοφονίας του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Πέτσου με βομβιστική επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο.
26 Σεπτεμβρίου 1989 - Κολωνάκι, δολοφονία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Παύλου Μπακογιάννη με πιστόλι.
20 Νοεμβρίου 1990 - Νέα Ερυθραία, απόπειρα δολοφονίας του επιχειρηματία Βαρδή Βαρδινογιάννη με τρεις ρουκέτες.
12 Μαρτίου 1991 - Γλυφάδα, νεκρός ο Αμερικανός στρατιώτης Ρόναλτ Στιούαρτ (Ronald O. Stewart) σε βομβιστική επίθεση.
16 Ιουλίου 1991 - Ψυχικό, απόπειρα δολοφονίας του Τούρκου επιχειρηματία και διπλωματικού υπαλλήλου Ντενίζ Μπουλουκμπαση.
7 Οκτωβρίου 1991 - Παγκράτι, δολοφονία του Τούρκου διπλωματικού υπαλλήλου Τσετιν Γκιοργιου (Cetin Gorgu).
2 Νοεμβρίου 1991 - Εξάρχεια, οδός Χαριλάου Τρικούπη, νεκρός από εκτόξευση ρουκέτας σε λεωφορείο των ΜΑΤ ο αστυφύλακας Γιάννης Βαρής.
14 Ιουλίου 1992 - Σύνταγμα, εκτόξευση ρουκέτας με στόχο τον υπουργό οικονομικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη Γιάννη Παλαιοκρασσά. Τραυματίζεται θανάσιμα ο διερχόμενος 22χρονος Θάνος Αξαρλιάν..
21 Δεκεμβρίου 1992 - Μαρούσι, απόπειρα δολοφονίας του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Παπαδημητρίου.
24 Ιανουαρίου 1994 - Κολωνάκι, δολοφονία του πρώην διοικητή της Εθνικής Τράπεζας επί κυβέρνησης ΝΔ Μιχάλη Βρανόπουλου.
4 Ιουλίου 1994 - Παλαιό Φάληρο, δολοφονία του συμβούλου της τουρκικής πρεσβείας Ομερ Σιπαχιογλου.
28 Μαΐου 1997 - Πειραιάς, δολοφονία του ελληνο-βρετανού εφοπλιστή Κώστα Περρατικού.
8 Ιουνίου 2000 - Ψυχικό, δολοφονείται ο Βρετανός στρατιωτικός ακόλουθος Στίβεν Σόντερς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: