Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Ισοπεδωτικές οι αλλαγές στο Δημόσιο που σαν αποτέλεσμα έχουν να ακρωτηριάζουν το κράτοςΓια προώθηση ισοπεδωτικών καταργήσεων -συγχωνεύσεων δημοσίων οργανισμών, που σε συνδυασμό με τις μειώσεις των δημοσίων δαπανών και τις εφεδρείες -απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων, «ακρωτηριάζουν το κράτος και την παροχή των δημοσίων υπηρεσιών προς τους πολίτες» κατηγορεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, κρίνοντας τις εξαγγελθείσες αλλαγές στην δημόσια διοίκηση.

«Οι μάσκες έπεσαν» λίγες μόνο εβδομάδες μετά τις εκλογές, τονίζει και μιλά για πιστή εφαρμογή του μνημονίου. 

Τα κριτήρια, προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, βάσει των οποίων πρέπει να γίνει η -ομολογουμένως αναγκαία για την ανάπτυξη- ανασυγκρότηση του δημόσιου τομέα πρέπει να είναι η εξυπηρέτηση των κοινωνικών αναγκών, η παροχή καλύτερων υπηρεσιών στον πολίτη και η στήριξη των ευπαθών ομάδων.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αναφέρεται: «Λίγες μόνο εβδομάδες μετά τις εκλογές, οι μάσκες της κυβέρνησης έπεσαν, δίνοντας τη θέση τους στην πιστή εφαρμογή του μνημονίου. 

» Οι προωθούμενες ισοπεδωτικές καταργήσεις -συγχωνεύσεις δημοσίων οργανισμών, σε συνδυασμό με τις μειώσεις των δημοσίων δαπανών και τις εφεδρείες -απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων, ακρωτηριάζουν το κράτος και την παροχή των δημοσίων υπηρεσιών προς τους πολίτες.»

»Τα μνημονιακά σχέδια για το δημόσιο τομέα δεν είναι αποκομμένα από τις μειώσεις μισθών και τις απολύσεις, αλλά αποτελούν αναγκαίο συμπλήρωμά τους, στη λογική του ξεπουλήματος στους ιδιώτες όλων των δημοσίων αγαθών».

«Δεν μπορεί να υπάρξει παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και ανάπτυξη χωρίς τον επανασχεδιασμό και την ανασυγκρότηση του δημόσιου τομέα, στη βάση της εξυπηρέτησης των κοινωνικών αναγκών, της παροχής των δημοσίων αγαθών προς τους πολίτες και της στήριξης των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού» υπογραμμίζει ακόμη στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: