Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Χρυσή Αυγή: Πρόταση για περιορισμό κομματικών επιχορηγήσεων

Πρόταση νόμου για τη μείωση των κρατικών επιχορηγήσεων στα κόμματα, κατάθεσε σήμερα (Δευτέρα) η Χρυσή Αυγή. Όπως σημειώνει «στόχος μας είναι η οριστική κατάργηση αυτής της δαπάνης, για την οποία όμως απαιτείται συνταγματική αναθεώρηση. Μέχρι τότε, τα χρήματα που λαμβάνει το κόμμα μας από τα κρατικά ταμεία θα επιστρέφονται στον ελληνικό λαό κυρίως ως κοινωνικό έργο, συσσίτια για απόρους, ανέργους και πολύτεκνους συμπατριώτες μας».

Η Χρυσή Αυγή τονίζει πως «αποτελεί τεράστια πρόκληση η κατασπατάληση τόσων εκατομμυρίων για τα πολιτικά κόμματα την στιγμή που ο Ελληνικός Λαός αυτοκτονεί λόγω οικονομικών προβλημάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: