Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012

Επαφές της BP στην Ελλάδα για τον αγωγό φυσικού αερίου ΤΑΡΝέα δεδομένα για το νότιο διάδρομο φυσικού αερίου δημιουργεί η συμφωνία της BP για συμμετοχή στον αγωγό ΤΑΡ που σχεδιάζεται να μεταφέρει αζέρικο αέριο από τα ελληνοτουρκικά σύνορα, μέσω Ελλάδας και Αλβανίας, στην Ιταλία.
Στελέχη της πολυεθνικής είχαν το προηγούμενο διήμερο συναντήσεις με παράγοντες της ελληνικής κυβέρνησης, στο πλαίσιο των επαφών που γίνονται, ενόψει της τελικής απόφασης από την κοινοπραξία εκμετάλλευσης του κοιτάσματος Σαχ Ντενίζ του Αζερμπαϊτζάν για τον αγωγό που θα επιλεγεί, για τη μεταφορά του αερίου προς την ΕΕ.
Η απόφαση της κοινοπραξίας, αναμένεται στις αρχές του 2013 και στην κούρσα των διεκδικητών εκτός από τον ΤΑΡ βρίσκεται επίσης ο αγωγός "Ναμπούκο" που διέρχεται εκτός Ελλάδας, μέσω Ανατολικών Βαλκανίων, προς την Αυστρία.
Οι εκπρόσωποι του ΤΑΡ επισημαίνουν τη σημασία που έχει για την τελική επιλογή του σχεδίου, που διέρχεται απο τη χώρα μας, η πολιτική υποστήριξη και η εξασφάλιση των απαιτούμενων αδειών. Σημειώνουν, επίσης, ότι η ευόδωση του σχεδίου θα σημάνει τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας με την υλοποίηση μιας ξένης επένδυσης, που θα στείλει και μήνυμα εμπιστοσύνης προς τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: