Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012

Χρυσή Αυγή: Άμεση αύξηση της στρατιωτικής θητείας«Η κυβέρνηση οφείλει πράγματι να προχωρήσει σε άμεση αύξηση της στρατιωτικής θητείας. Πολλές νευραλγικές Μονάδες τελούν υπό διάλυση, λόγω ελλείψεως προσωπικού, ενώ το επίπεδο εκπαίδευσης των οπλιτών έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τις διαρκείς μειώσεις του χρόνου στράτευσης», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή για το θέμα της θητείας.

«Η Χρυσή Αυγή προτείνει την άμεση θέσπιση της 14μηνης στρατιωτικής θητείας στα 18 χρόνια για άνδρες και γυναίκες. Έτσι, οι μη μάχιμες θέσεις θα καλυφθούν από γυναικείο προσωπικό και οι άρρενες θα έχουν τη δυνατότητα να επανδρώσουν πλήρως όλες τις Μονάδες της παραμεθορίου.

»Ο Οπλίτης θα περνά το στάδιο της βασικής και προκεχωρημένης εκπαίδευσης στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων για 2 μήνες και στη Μονάδα θα έχει τη δυνατότητα να ολοκληρώσει τον ετήσιο κύκλο όλων των ασκήσεων εντός του εναπομείναντος 12μήνου. Δεν θα προβλέπεται επιστροφή σε αστικό κέντρο και ο στρατεύσιμος θα ολοκληρώνει τη θητεία του στην παραμεθόριο», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διάλυση του σωφρονιστικού συστήματος
Για την απόδραση της γυναίκας από τη Σερβία, η Χρυσή Αυγή τονίζει ότι «οι ελληνικές φυλακές - όπως και ολόκληρη η χώρα - είναι ξέφραγο αμπέλι», ενώ για τα όσα είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Αντώνης Ρουπακιώτης για το θέμα, ανέφερε τα εξής:

«Ο κ. Ρουπακιώτης αποκάλεσε "σύνηθες περιστατικό ήπιας μορφής" τη χθεσινή απόδραση από τον Κορυδαλλό. Σύνηθες περιστατικό ήπιας μορφής η εισβολή ενόπλου σε σωφρονιστικό κατάστημα και ο τραυματισμός σωφρονιστικής υπαλλήλου, που έπεσε αναίσθητη κατόπιν χτυπήματος στο κεφάλι από τη λαβή του όπλου του εισβολέα;».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η Χρυσή Αυγή έχει προ πολλού επιστήσει την προσοχή όλων των αρμοδίων στα μείζονα προβλήματα του σωφρονιστικού μας συστήματος.
«Στο πλαίσιο της γενικότερης δράσης μας, τις φυλακές Κορυδαλλού επισκέφθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος και συζήτησε επισταμένως με αντιπροσωπία των σωφρονιστικών υπαλλήλων. Κοινή διαπίστωση όλων ότι η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους εγκληματίες λαθρομετανάστες, που έχουν κυριολεκτικά διαλύσει, εκτός από το σωφρονιστικό μας σύστημα και ολόκληρο τον κοινωνικό ιστό της χώρας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: