Λίγα λόγια

Ο σκοπός αυτής της σελίδας και όχι μόνο ο δικός μου (αλλά και όλων των απλών σκεπτόμενων ανθρώπων) είναι η έκφραση της οργή μου, του παραπόνου μου και της απελπισίας μου στην κατάντια μερικών απλών – διασήμων ανθρώπων (γιατί έτσι έχουμε καταντήσει να δίνουμε αξία σε μερικούς ανθρώπους) να συμπεριφέρονται σαν Neanderthal.
Σε αυτό των χώρο φιλοξενίας ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται μέσω άρθρων, εικόνας ή και βίντεο για ό,τι των ενοχλεί από την καθημερινή του ζωή ανώνυμα ή επώνυμα, γιατί η επιλογή του είναι δική του και μόνο δική του.

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

«Δεν θα κόβεται το ρεύμα σε όποιον δεν έχει να πληρώσει το χαράτσι»

«Η ΔΕΗ δεν θα κόβει το ρεύμα σε όποιον δεν έχει να πληρώσει το χαράτσι». Με αυτό τον απόλυτα ξεκάθαρο τρόπο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση εξακολουθεί να αναζητεί λύσεις για το περιβόητο χαράτσι και τονίζει πως σε κάθε περίπτωση όσοι δεν μπορούν να το πληρώσουν δεν θα κινδυνεύσουν να μείνουν στο … σκοτάδι!

Καίτοι οι σχετικές οφειλές προς τη ΔΕΗ αυξάνονται συνεχώς, ο κύριος Κεδίκογλου, μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ
FM, διευκρίνισε πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να αφήσει ένα μέρος των πολιτών να υποφέρει, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η τοποθέτηση του Φώτη Κουβέλη ήταν ξεκάθαρη. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές δεν γίνεται να αφήσουμε απροστάτευτο ένα κομμάτι της κοινωνίας μας, όσο μικρό κι αν είναι».

Να σημειωθεί εδώ ότι το Σάββατο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, τόνισε πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κόβεται το ρεύμα όσων πολιτών αδυνατούν να πληρώσουν το χαράτσι. Είχε δε δηλώσει πως «αυτό που συζητείται είναι αν αυτό το τέλος θα ενσωματωθεί ή αν θα αποτελεί ξεχωριστό σημείωμα στο λογαριασμό της ΔΕΗ. Το λέω αυτό με το δεδομένο ότι είναι άλλο πράγμα να μη σου κόβουν το ρεύμα και δεν πρέπει να κόβεται το ρεύμα και δε θα κόβεται το ρεύμα και άλλο πράγμα αυτό το βάρος του ειδικού τέλους».

Από την πλευρά της κυβέρνησης, υπήρξαν σκέψεις το χαράτσι να πληρώνεται ξεχωριστά από τους λογαριασμούς, ωστόσο εγκαταλείφθηκαν καθώς θεωρήθηκε ότι είναι πολύ πιθανό να αυξηθεί δραματικά ο αριθμός όσων δεν πληρώνουν.

Την ίδια ώρα, ο κ. Κεδίκογλου, αναφερόμενος στις αποκρατικοποιήσεις και τη στάση που θα κρατήσει η κυβέρνηση, με δεδομένο ότι στελέχη της ΔΑΚΕ διαφωνούν, δήλωσε: «Όταν σε αυτή την κυβέρνηση τα κόμματα που συμμετέχουν, οι αρχηγοί που συμμετέχουν, έχουν βάλει την εθνική ανάγκη πάνω από το κομματικό και το προσωπικό συμφέρον, δεν μπορούμε να ανεχθούμε να βάζει κάποιος το συντεχνιακό συμφέρον, πάνω από την εθνική ανάγκη». Ενώ σε ερώτηση αν θα γίνουν διαγραφές συνδικαλιστών, σημείωσε: «Το μήνυμα θα περάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: